nå er jeg HELT blakk.

Har nettopp kommet hjem fra byen, og der ble lommene mine tømt, eller pengboken. Så nå er jeg helt blakk, har kanskje bare 3 kroner igjen, joa får jo noe for det å.

Var i byen med celine, thea og kristine foresten men kristine dro hjem litt før oss. Jeg kjøpte meg en bukse, øredobber, armbånd og genser. Tilsammen brukte jeg 900 kroner, haha buksa var ganske dyr kjønner dere.
Vil si at thea har blitt en ekte shoppoholiker nå, hun shoppet faktisk 14 ting, og prisen har jeg ikke peiling på hva prisen på det ble. OOOG, når vi skulle kjøpe oss bigbite.. gikk alt bra helt til vi skulle smake på brusen, DEN SMAKTE BARE VANN OG KULSYRE. uek, men heldigvis fikk vi bytte brusen.
Kom hjem i halv ni tiden, så dro jeg ut med mari og miko(hundenmin). Da gikk vi til butikken, kjøpte meg MUFFEEENS <3<3  jummeyyy.

oi, tok ingen bilder fra dagen idag. Smarte meg glemte av kameraet.
Så det skader vell ikke med et bilde av rotta til søstra mi?
- hvordan har dagen din vært?
m brevik

Én kommentar

MAIKEN

05.mai.2010 kl.21:36

aw, rotter er så skjønne.

kjedelig, men litt deilig : D

Skriv en ny kommentar

specificdiary

specificdiary

13, Trondheim

Hei jeg er ei jente på 13 år som blogger om hverdagen. Er ikke så god til å videoblogge så det blir det desverre litt lite av. Hvis dere kommenterer til meg, skal jeg prøve og være flink til og kommentere tilbake. leser denne bloggen NÅ

bloglovin
ShoutMix chat widget

Kategorier

Arkiv

hits