mc bikers on vikåsen

haha, hvis du ikke kjønte overskriften så skal jeg forklare det nå. Jeg, Mari, Kristine og Kristin tok oss en tur ned til videosjappa på ranheim for og kjøpe oss is, siden bunnprisen var stengt.

Først så hadde vi jo tenkt og dra på bunnpris men så fant vi ut at det var stengt, det er jo søndag.
Vi var nede på raneheim på noen få minutter. Vi kjøpte is og litt etterpå syklet vi ned i fjæra.
Vi hadde et desperat forsøk på å komme oss på brygga, det var ikke så enkelt siden de hadde tatt bort plankene. Men vil ikke akkuratt si at det stoppet oss, så vi balangserte på plankene på siden av brygga. OOOOOG jeg skal låve dere at jeg har fått trening, eller i bena ihvertfall når vi skulle sykle oppåver igjen. 
Har ikke peiling hvor lang tid vi brukte hjem igjen, men det gikk nå sin tid. Men det var verdt det, for vi kjøpte daim is ♥ Og jeg kom hjem til middag, kebab <3<3  Og nå holder jeg på og søker på ''tivoli ved nidarøhallen'', fordi jeg sjekker ut når det kommer til trondheim. Meeen er så sur fordi det står bare hvor lenge det varer, så må gjøre noen research på det senere. hvis dere lurte så har jeg tenkt meg på tivoli før 17.mai, har jo fri på torsdag og fredag så tror jeg har tenkt og legge planer for de to dagene.

Bergogdalbane i liseberg, maybe dit i sommer.

åeh, jeeg viiiiil.
- har du vært på tivoli i år? :-)

m brevik

4 kommentarer

fredrik bellsli

09.mai.2010 kl.19:49

æ bli med!

fredrik bellsli

maiken brevik

09.mai.2010 kl.20:04

jaa, bli me du : - )

Kamilla Livik

09.mai.2010 kl.20:13

nei, men ska maby i helga :D

Friends 4-ever

09.mai.2010 kl.20:51

Nei, men skal til sommeren. Da skal jeg på tusenfryd :))

Ha en fin kveld♥

Skriv en ny kommentar

specificdiary

specificdiary

13, Trondheim

Hei jeg er ei jente på 13 år som blogger om hverdagen. Er ikke så god til å videoblogge så det blir det desverre litt lite av. Hvis dere kommenterer til meg, skal jeg prøve og være flink til og kommentere tilbake. leser denne bloggen NÅ

bloglovin
ShoutMix chat widget

Kategorier

Arkiv

hits