ja vi elsker dette landet..

soom vi stiger frem, ''furuværbitt''`? okei, nå kan jeg ikke sangen lengre. Man merker at jeg har følt med i musikktimene på skolen.

I dag er det 17.Mai, og som sikkert dere andre har vært også, så har jeg vært i byen. ikke alle gikk i tog, men jeg gikk siden det er siste året på barneskolen. I dag var timeplanen min slik:  Gå i tog - besøke beste (morfar) på sykehuset - spise middag til mormor og til slutt opp til skolen.
På skolen var gjorde vi egentlig ikke mer enn og henge, og spise masse is og kake, elsker slike dager jeg ass♥
Etterhvert kom fredrik og øyvind også, men det ble så utrolig kaldt ute så vi dro hjemover.
Dagens skuffelse var egentlig været og temperaturen, men alt annet var supert <3<3
Men nå har jeg tenkt og bare chillen og nyte de siste timene med kjolen min. HAHA, neida. Men er utrolig sliten etter dagen, så har tenkt og bare chillern på sofaen resten av kvelden. Oi, har lagd meg formspring.me. gjerne skriv noen spørsmål: http://www.formspring.me/majkenbe , det er anonymt så jeg ser ikke hvem det er fra.
MEEEN nå skal jeg se ph, så bye bye baby <3 fikk ikke til og legge ut bildene, hjelp hvor mye problemer jeg har med det fortiden da..
bildene kommer i morgen, men bare maby baby.
Hvordan har din dag vært?`

m brevik

Én kommentar

♥ Rebecca Lunder

17.mai.2010 kl.22:39

gratulerer med dagen!

dagen min har vært kjempefin :)

Skriv en ny kommentar

specificdiary

specificdiary

13, Trondheim

Hei jeg er ei jente på 13 år som blogger om hverdagen. Er ikke så god til å videoblogge så det blir det desverre litt lite av. Hvis dere kommenterer til meg, skal jeg prøve og være flink til og kommentere tilbake. leser denne bloggen NÅ

bloglovin
ShoutMix chat widget

Kategorier

Arkiv

hits