hytta-.-

Skal på hytta i dag, og det går faktisk utover alle dere. for da blir det verken blogging i kveld, i morgen tidlig men kanskje blogging i morgen kveld. kommer an på når vi kommer hjem i morgen.

Den hytteturen ble faktisk bestemt i går ved middagsbordet. Jeg fikk heller ikke ligge over til noen istede for og dra på hytta, jeg MÅTTE være med. Vi MÅ kjøpe med mange filmer jeg kan se, har ikke internett, tv, toalett eller varmvann :-( Så hvordan skal jeg greie og overleve i en natt og to dager?.
Ja jeg gruer meg, sitte inne hele dagen. og får håpe det blir styggvær i morgen, for da drar vi hjem i morgen :-)
Jeg har bedt alle vennene mine sende meg meldinger og ringe meg i helga, så får håpe det for holde meg opptatt.
Sitter nå her da, og venter på at frokosten skal bli ferdig :-) så skal jeg årdne meg på badet, og gjøre noe jeg elsker og gjøre.. pakke, jippi!
så husk, det blir ikke noe blogging før i morgen kveld, hvis jeg kommer hjem i morgen da.
Jeg har hytte på agdenes foresten, kjenner ingen andre som har hytte der så hater den plassen når det gjelder og være med venner. Men elsker plassen om sommerne, også elsker at det er litt gammeldags noen steder der ♥

random bilde av øyvind og mari fra barnehagen, sexy bitches <3

Celine og kristin, i gamledager<3

liker du og være på hytta ?

m brevik

3 kommentarer

Lise Brevik olsen

22.mai.2010 kl.12:18

Du får ta med deg en bærbar pc hvis du har da vettuh så får du sikkert låne internettet vårt :) jeg er syk da.. så gjør ikke noe annet enn og ligge i sengen, men er bare og komme. Marianne kommer jo hjem i løpet av dagen hun og.

JANNEKE - mote og livet

22.mai.2010 kl.13:26

Ja, av og til!

karenlund

24.mai.2010 kl.17:47

nei :@<3<3

Skriv en ny kommentar

specificdiary

specificdiary

13, Trondheim

Hei jeg er ei jente på 13 år som blogger om hverdagen. Er ikke så god til å videoblogge så det blir det desverre litt lite av. Hvis dere kommenterer til meg, skal jeg prøve og være flink til og kommentere tilbake. leser denne bloggen NÅ

bloglovin
ShoutMix chat widget

Kategorier

Arkiv

hits