Røros here i come

hvis ikke streiken kommer og ødelegger.   ja, legg merke til ordet streik!
I morgen har vi røros tur med trinnet, og vi fikk vite i dag at det var kanskje streik. Men det avgjør de ikke før klokka 24.00 i natt eller noe sånt. Så får håpe på det beste, men det forundrer meg ikke om det blir streik og rørosturen blir avlyst.
har hatt utrolig uflaks i dette året på skolen, vassfjellet ble avlyst tidligere i år, jeg har fått kjeft av læreren 4-5 ganger fordi jeg har blitt anklaget for hærverk ( haha) og nå kanskje røros turen? ja, kan ikke få mer uflaks.
Så vær så snill og ikke bli streik før etter halv ni i morgen tidlig okei? for hvis vi allerede har dratt til røros, kan de jo ikke bare sende oss hjem.
Ellers i dag har jeg vært på butikken med kristin for og kjøpe meg smågodt til bussturen, er litt rebelsk fordi jeg vet egentlig ikke om det er låvt og ha med smågodt på bussturen :-) Og etter det dro jeg nå hjem for å spise, pakke og nå sitter jeg her og later meg foran pc'en imens bob ft hayley williams - airplanes har stått på i flere timer på spotify.


utrolig fine web-bilder dere fikk se av meg idag.
ja, men nå må jeg fortsette og pakke og hoppe til sengs snart.
- er din skole tatt ut til streik i morgen? 

m brevik

Én kommentar

karenlund

26.mai.2010 kl.21:56

veit ikke enda :-) <3 søtaaaaaaaaaaaaa

Skriv en ny kommentar

specificdiary

specificdiary

13, Trondheim

Hei jeg er ei jente på 13 år som blogger om hverdagen. Er ikke så god til å videoblogge så det blir det desverre litt lite av. Hvis dere kommenterer til meg, skal jeg prøve og være flink til og kommentere tilbake. leser denne bloggen NÅ

bloglovin
ShoutMix chat widget

Kategorier

Arkiv

hits